Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@07:30:01 GMT

بعد از خوردن سحری با شکم پُر نخوابید

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۶۶۵۵

بعد از خوردن سحری با شکم پُر نخوابید

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از الکوثر، رامی‌صلاح ، مشاور تغذیه نسبت به خوردن برخی از غذاها در وعده سحری و سپس خوابیدن بلافاصله پس از آن هشدار داد و تأکید کرد که این امر باعث هضم نامناسب و مشکل در دستگاه گوارش می‌شود.

این مشاور تغذیه تصریح کرد: خوردن لوبیا یا تخم مرغ در وعده غذایی سحر و سپس خوابیدن بلافاصله بعد از آن باعث هضم نامناسب و مشکل در دستگاه گوارش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رامی‌صلاح افزود: روزه داران دو دسته هستند؛ دسته اول کسانی هستند که وعده سحری را میل می‌کنند و بعد از آن می‌خوابند؛ این افراد باید غذای سحری آن‌ها حتما حاوی ماست و میوه و ترجیحا هندوانه و طالبی باشد، زیرا این خوارکی‌ها مایعات مناسبی را تامین می‌کنند.

این مشاور تغذیه توضیح داد: خوردن ماست در وعده سحری به روزه دار کمک می‌کند تا ظهر احساس تشنگی نکند و از بروز مشکلات در دستگاه گوارش خود جلوگیری کند.

او اضافه کرد: دسته دیگری از روزه‌داران غذای سحر را می‌خورند و سپس به محل کار خود می‌روند. این افراد باید مقداری پروتئین مانند لوبیا یا تخم مرغ بخورند، البته به شرطی که با هم ترکیب نشوند. این کار کمک می‌کند تا روزه دار در طول روز دچار مشکل هضم غذا نشود. همچنین این افراد می‌توانند در وعده سحری، پنیر سرخ شده با لوبیا یا تخم مرغ بخورند.

رامی صلاح با تأکید بر اینکه وعده غذایی سحری از وعده افطاری در ماه رمضان اهمیت کمتری ندارد، روزه داران را به نوشیدن مقادیر زیادی آب بین وعده‌های غذایی افطار و سحر تشویق کرد.

بیشتر بخوانید

۸ توصیه برای داشتن یک افطار سالم بهترین مواد غذایی برای مصرف در ماه مبارک رمضان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماه رمضان وعده افطاری وعده سحری وعده سحری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • خط خوردن صلاح از ترکیب لیورپول!
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • شایعه عجیب: خط خوردن صلاح از ترکیب لیورپول!
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟