Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@16:51:42 GMT

طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری با طعمی فوق العاده

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۰۷۳۰

طرز تهیه مرغ شکم پر پنیری با طعمی فوق العاده

 پیلوی بوترکیزه تقریبا همان مرغ شکم پر است که از پنیر بوترکیزه برای پر کردن آن استفاده شده است. این غذا جز فست فود‌های آمریکایی است و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهیه این غذای هیجان انگیز را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر بوترکیزه

سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره  ۲۵ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده یک قاشق سوپ خوری
تره فرنگی نگینی خرد شده ۲۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده سه عدد
خامه ۱۰ گرم
پنیر بوترکیزه  ۱۰۰ گرم
سبزیجات بخار پز شده مقداری برای تزیین
سس مقداری برای تزیین

طرز تهیه مرغ شکم پر بوترکیزه

سینه مرغ را با چاقو از طول برش بزنید تا سینه مرغ شکل پاکت پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

کره را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی و قارچ را در تابه تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر بوترکیزه کاله را خرد کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

داخل سینه مرغ را از مخلوط سبزیجات پر کنید سپس با خلال چوبی لبه‌های سینه مرغ را محکم کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد سینه‌های مرغ را از هر طرف ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پس از این مدت سینه مرغ را درون ظرف نسوزی قرار دهید. بقیه پنیر بوترکیزه کاله را روی آن پخش کنید سپس ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود. پنیر بوترکیزه را به همراه سبزیجات بخارپز و سس دلخواهتان تزیین و آن را سرو کنید.

 

منبع: کتاب کاله

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مرغ شکم پر مرغ شکم پر آشپزی سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو (فیلم)
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • طرز تهیه سیب زمینی توپی سوخاری با مغز پنیری (فیلم)